[logiciel creation site] [creation site internet] [creation site web] [Start]
[Page 2]
[Page 3]
[Page 4]
[Page 5]
[Page 6]
[Page 7]
[Page 8]
[Page 9]
[Page 10]
[Page 11]
[Page 12]
[Page 13]
[Page 14]
[Page 15]
[Page 16]
[Page 17]
[Page 18]
[Page 19]
[Page 20]
[Page 21]
[Page 22]

Wie zijn wij
Het inventariseren van persoonlijke wensen en die op een perfecte manier uitvoeren – dat is in het kort ons motto bij het verzorgen van begrafenissen en crematies. Al vele tientallen jaren verzorgen wij uitvaarten in en rond Amsterdam, waar ons bedrijf ook is gevestigd.   


Uitvaartverzorging A. de Jong is in 1966 gestart als een echt familiebedrijf. De heer en mevrouw De Jong voerden het bedrijf de eerste jaren samen – waarbij ze van meet af aan uitgingen van het principe dat de persoonlijke wensen van de overledenen en hun nabestaanden altijd voorop moeten staan bij het realiseren van een uitvaart. Dat die opvatting op prijs werd gesteld, blijkt uit het feit dat het aantal uitvaarten in rap tempo toenam. Dat resulteerde erin dat uitbreiding van het team noodzakelijk werd en in 1977 kwam voor het eerst een personeelslid in dienst. Hij volgde de cursus Uitvaartverzorging bij de STIVU (het opleidingsinstituut voor de uitvaartbranche) en kreeg een interne opleiding: zo leerde hij het vak. Een aantal jaren later kwamen de dochter en de schoonzoon van het echtpaar De Jong in het bedrijf. Zij zijn in de loop der tijd volledig vertrouwd geraakt met de uitvaartbranche en werken op dezelfde gedreven wijze en met dezelfde inzet als de oprichters. Anno 2009 leiden zij de zaak – die daarmee over ging in de veilige handen van een nieuwe generatie De Jong – en vormen zij met vier vaste krachten en een aantal parttimers het hechte team van ons bedrijf.   


Ook vandaag de dag zijn wij nog steeds een kleinschalige onderneming, waar de persoonlijke aandacht hoog bij het in het vaandel staat. In de moeilijke periode na een overlijden staan wij u graag met raad en daad terzijde, en kunnen wij voor u de uitvaart regelen tot in de kleinste details. Ons uitgangspunt is dat we op stijlvolle wijze alle afspraken uitvoeren, met alle ruimte voor eigen inbreng van uzelf of van uw nabestaanden. Het is voor nabestaanden vaak een geruststelling als een erkende uitvaartonderneming hen in een emotioneel zware tijd bijstaat en dát regelt waartoe zij in die periode niet goed in staat zijn.


Via deze internetsite proberen wij u een beeld te geven van wat Uitvaartverzorging De Jong voor u kan betekenen als het afscheid onvermijdelijk is geworden. U kunt het tenslotte maar één keer doen – wij staan u daarbij graag terzijde.

Uitvaartverzorging A. de Jong         tel. 020 - 676 13 37