[logiciel creation site] [creation site web] [creation site internet] [Start]
[Page 2]
[Page 3]
[Page 4]
[Page 5]
[Page 6]
[Page 7]
[Page 8]
[Page 9]
[Page 10]
[Page 11]
[Page 12]
[Page 13]
[Page 14]
[Page 15]
[Page 16]
[Page 17]
[Page 18]
[Page 19]
[Page 20]
[Page 21]
[Page 22]

ECO KISTEN

Greencoffins levert via ons uitvaartmanden gemaakt volgens het  WFTO Fair Trade Keurmerk in de materialen Bamboe, Pandanus en Wilgenteen. ( niet geschikt voor een crematie )
  

Hout is in veel gevallen een milieuvriendelijk materiaal. Het is een vernieuwbare grondstof en laat zich makkelijk vormen en gebruiken.
Het vraagt voor winning en productie relatief weinig energie. Bomen helpen mee het broeikaseffect te verminderen, omdat ze CO2 opnemen. Bovendien is hout volledig biologisch afbreekbaar.

Houtsoorten uit een lage duurzaamheidsklasse, zoals grenen, populier- en vurenhout zijn afkomstig van bomen die snel groeien. Daardoor is de opbrengst per hectare hoger en is er minder grond nodig. Omdat hout een lager gewicht heeft dan hardhout, kost het transport ook minder energie. Ook is de transportlijn kort omdat het hout afkomstig is uit Frankrijk. Uiteindelijk minder belastend voor natuur en milieu.
De modellen zijn voorzien van 100% milieuvriendelijke bekledingen. Het gemĂȘleerde koord aan deze bekledingen is mooi te combineren met de binnenbekleding.  
  

Uitvaartverzorging A. de Jong         tel. 020 - 676 13 37

Hout en milieu / Greencoffins

Populier - Vuren - Bamboe - Pandanus - Wilgenteen